Start een eigen crowdfunding actie

 

10155547 595879917197989 1738003598147324701 n 2Het beste vriendje van je zoon of dochter. Je buurmeisje die twee straten verderop woont. Het talentvolle zoontje van je collega die net gevraagd is voor de voetbalselectie. Je nichtje die voor het eerst verliefd is. De vader van twee jonge kindjes. Je zus of tante. Soms zo veraf, soms zo dichtbij maar altijd zo oneerlijk..

Jaarlijks worden 2400 kinderen en volwassenen in Nederland getroffen door hersenkanker, 1500 hersentumorpatiënten overlijden er ieder jaar. Honderd procent van deze kinderen lijdt onder de ziekte, de behandeling of de gevolgen van deze behandeling, en uiteindelijk sterft 41% van deze kinderen... Bij volwassenen met een kwaadaardige hersentumor is het overlevingspercentage nog lager. De 5 jaarsoverleving is slechts 0,3%. Dat moet STOPPEN. Als je meer wilt weten over hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info

Om aandacht te vragen voor de strijd tegen hersenkanker kun je een eigen actie voeren op www.STOPhet.nl  Bedenk een leuke, ludieke actie, of gebruik je beste talent om geld op te halen voor Stichting STOPhersentumoren.nl.

** Schrijf je vandaag nog in, en STOP hersentumoren. **

 

MarloesWoltingDe strijd tegen hersentumoren staat nog maar aan het prille begin. Pas in deze eeuw is de eerste chemo therapie ontwikkelt (2006). Er is echt veel meer inspanning, onderzoek en middelen vereist dan er nu aan besteed wordt. Meer onderzoek is de enige manier om deze vreselijke ziekte onder controle te krijgen.

Help daarom mee om goed onderzoek gefinancierd te krijgen en voer actie. Je kunt op 3 manieren steunen. Je kunt actie voeren voor algemeen onderzoek naar hersentumoren, voor een ziekenhuis onderzoekfonds, of voor een specifieke hersentumor soort.  Lees HIER meer over je te nemen keuze.

Wist je dat bij hersentumoronderzoek 7 van de 10 wetenschappers worden betaald uit collecte opbrengsten, acties, crowdfunding en evenementen? Het is dus heel belangrijk dat we blijven werven voor hersentumoronderzoek.

 

Wil je je ook inzetten voor het Goede Doel? Maak dan snel een gratis actiepagina aan en begin vandaag nog.

START
een eigen
ACTIE

 

Wij gaan voor de beste kwaliteit!

cbf stichting stophersentumoren

CBF-keur

hersentumorfonds onderzoek hersentumoren Stichting STOPhersentumoren

STOPhersentumoren / STOPbraintumors keur

anbi stichting stophersentumoren

ANBI keur