Bergentocht tegen kanker 2014 00080Op zondag 24 juni 2018 is de 6e editie van de Bergentocht.

In Nederland is nog erg weinig aandacht en geld bechikbaar voor hersentumoren. Daar willen wij graag verandering in brengen door samen te wandelen, steppen, en fietsen. Samen bewegen om verschil te maken voor de hersentumorpatiënt. Opdat hoop op genezing kan worden omgezet in echte genezing. Ook dit jaar starten we weer bij de voetbalvereniging FZO te Zeist.

Het inschrijfgeld voor de Bergentocht is 15 euro per persoon (volwassenen en kinderen). Daar financieren wij de dagorganisatie mee. Mochten wij hier nog ietsje over houden dan gaat dit natuurlijk naar het ons goede doel, Stichting STOPhersentumoren.nl.

Het verplichte sponsorbedrag staat op 150 euro per persoon. Dit bedrag is het minimale op te halen sponsorbedrag wat iedere deelnemer op de startdag op zijn actiepagina moet hebben staan om aan de Bergentocht mee te doen. Echter onze tocht is en blijft een benefiettocht, we hopen daarom dat je het tienvoudige aan fondsen werft. € 1.500,- is een symbolische euro voor iedere hersentumorpatiënt die jaarlijks in Nederland overlijdt door de gevolgen van eenhersentumor.

Ieder jaar blijft1039837 400197020089596 1171271795 o er veelbelovend onderzoek op de plank liggen wegens te weinig budget. Dat gat willen wij dichten. Wij willen alle hersentumor wetenschappers aan het werk zien! Laten we ook dit jaar proberen om 1 heel onderzzoek van € 100.000,- te financieren.

Je kunt je inschrijven voor de volgende afstanden :

10 km  Wandelen

25 km Steppen / fietsen

 

Als je meer wilt weten over hersentumoren, kijk dan op https://hersentumoren.info

Wij gaan voor de beste kwaliteit!

cbf stichting stophersentumoren

CBF-keur

hersentumorfonds onderzoek hersentumoren Stichting STOPhersentumoren

STOPhersentumoren / STOPbraintumors keur

anbi stichting stophersentumoren

ANBI keur