monitor kl hersentumorfonds nl onderzoek hersentumoren

 

 

Hersentumor

 

Aantal hersentumor soorten:

120

Hersentumor informatie

Voor onze hersentumor informatie werken we nauw samen met het team achter de grootste Nederlandse hersentumor informatie website Hersentumoren.info. Deze groep bestaat uit een team van zorgspecialisten, verpleegkundigen, patiënten en nauw betrokkenen die op een soort Wiki manier op vrijwillige basis zoveel mogelijk informatie over hersentumoren geven, verzamelen en up-to-date houden omdat die materie hun passie heeft.

Deze werkgroep heeft recent een grote update en uitbreiding van hun website hersentumoren.info gedaan en daardoor zijn wij momenteel de inhoud van deze pagina aan het herzien. Op dit moment verwijzen we voor de meest uitgebreide informatie naar hun hieroven staande website.

Daarnaast kan via onze zoekoptie in de rechter bovenhoek van elke pagina niet alleen onze site maar ook die van hersentumoren.info, stophersentumoren.nl en vele andere gerenommeerde hersentumor websites in één keer doorzocht worden en kunt u daarom via deze site toch alle hersentumor informatie snel en makkelijk vinden.

Wij gaan voor de beste kwaliteit!

cbf stichting stophersentumoren

CBF-keur

hersentumorfonds onderzoek hersentumoren Stichting STOPhersentumoren

STOPhersentumoren / STOPbraintumors keur

anbi stichting stophersentumoren

ANBI keur