laptop hersentumorfonds nl onderzoek hersentumoren

Ons doel

Met de beperkte middelen een zo groot mogelijk (inter)nationaal hersentumor onderzoek resultaat behalen!

De bestemming van de donaties

Ons Hersentumor Onderzoek Fonds bestaat uit drie vormen van donaties.

BeoordelenOnderzoek1) Algemeen bestemmingsfonds

Een donateur kan in zijn algemeenheid onderzoek naar hersentumoren steunen. Deze manier heeft veelal de voorkeur en wordt bij de meeste andere stichtingen als enige optie geboden. De bestemming van de donatie wordt dan helemaal aan het goede doel overgelaten. Zij weten het best waar de behoefte het grootst is. Met onze zeer deskundige adviesraad wordt dit onderzoeksgeld ieder jaar in de meest belofte volle en innovatieve onderzoeken gestoken. Dit kan ieder ziekenhuis zijn, iedere onderzoeksgroep, iedere wetenschapper. Bij algemeen onderzoek laat je dus de top van de Neuro-oncologie Nederland beslissen welk onderzoek het beste is voor de hersentumorpatiënt, omdat zij als geen ander weten welk onderzoek echt verschil kan uitmaken voor de verbetering van de behandeling van de hersentumorpatiënt.

2) Hersentumor-type bestemmingsfondsen

Onze donateurs kunnen ook aangeven dat hun geld besteed moet worden aan het soort tumor dat je hebt of welke je wilt ondersteunen. Omdat het meeste onderzoek gedaan wordt op graad 4 hersentumoren schieten andere tumorsoorten er enorm bij in met onderzoeksgeldverdeling. Meningeomen, metastasen en ook kinderhersentumoren hebben zeer weinig geld te besteden. Als je wilt dat je actie opbrengst naar een specifieke hersentumorsoort gaat moet je dit even bij ons melden. Dit bestemmingsfonds financiert dus net als hierboven het meest beste onderzoek in een academisch ziekenhuis in Nederland, maar specifiek en alleen betreffende jouw hersentumor keuze.

3) Ziekenhuizen bestemmingsfondsen

Donateurs mogen ook bepalen dat hun geld naar een bepaald ziekenhuis of onderzoeker moet gaan. Als de donateur wilt dat zijn donatie naar een specifieke ziekenhuis gaat of een specifieke arts / onderzoeker, dan kan dat bij ons gemeld worden. Dit bestemmingsfonds financiert dus specifiek en alleen academisch onderzoek waar dit ziekenhuis mee bezig is, of deze onderzoeker in betrokken is.

Klik hier voor een actueel overzicht van alle huidige actieve bestemmingsfondsen.

Als het door jouw gewenste ziekenhuis of onderzoeker er niet bij staat, neem dan even contact met ons op.

Wij gaan voor de beste kwaliteit!

cbf stichting stophersentumoren

CBF-keur

hersentumorfonds onderzoek hersentumoren Stichting STOPhersentumoren

STOPhersentumoren / STOPbraintumors keur

anbi stichting stophersentumoren

ANBI keur